De site met alle actuele storingen en werkzaamheden van uw waterbedrijf

Waterstoring.be geeft jou een handig overzicht van alle waterstoringen en werkzaamheden in de regio van water-link.

40

Actuele storingen en werkzaamheden

De site met de meest actuele en relevante info bij storingen en werkzaamheden.

Geen water uit de kraan is niet fijn. Daarom informeren we u zo snel en goed mogelijk over storingen en werkzaamheden in de drinkwatervoorziening. Zo bent en blijft u altijd op de hoogte. Op deze website vind je alle actuele en juiste informatie, rechtstreeks vanuit de bron. Op deze website vind je alle actuele en juiste informatie, rechtstreeks vanuit de bron.
De meest relevante informatie tijdens storingen en werkzaamheden
Handige tips over watergebruik
Up-to-date blijven over de voortgang van een onderbreking in de waterlevering

365 dagen per jaar, 24 uur per dag.

Tijdens een storing of gedurende werkzaamheden heeft u enige tijd geen water uit de kraan. Soms krijgt u een kookadvies. Op deze website vindt u alle actuele en juiste informatie, rechtstreeks vanuit de bron. Drinkwaterbedrijven voeren elke dag werkzaamheden uit. Zo zorgen we dat het leidingnet van hoge kwaliteit blijft. En dat u ook in de toekomst altijd lekker drinkwater uit de kraan krijgt.

Over water-link

De wereld kan niet zonder water. Zowel de mens, als zijn bedrijf en zijn leefomgeving moeten te allen tijde beschikken over water van de juiste kwaliteit, op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid. Dit water moet geleverd worden binnen de veiligheid van weldoordachte infrastructuren voor aan- en afvoer. Water-link biedt die zekerheid door de productie, distributie en reclycling van water. Water-link ontwikkelt kennis, deelt ze en werkt aan intelligente oplossingen om iedereen en alles, altijd, veilig van water te voorzien. Zo wil water-link iedereen inspireren om de kracht van water écht te benutten.
597.265 klanten
150.362.341 m³/jaar= 58.297 olympische zwembaden
2.303 km leidingen